24.07.2017.
Aktuelno

Polufinalno takmičenje za Mis Srbije

Rumski bazen domaćin takmičenja

Polufinalno takmičenje za Mis Srbije za sremski okrug biće održano 30. jula od 21 sat na rumskom bazenu. Organizator ovog takmičenja je agencija MIS JU i rumski bazen, uz podršku rumske opštine, a pobednica će sa ovog takmičenja ući direktno u finale izbora za Mis Srbije koje će se u oktobru održati u Beogradu.
Marija Stojčević, zamenica predsednika Opštine i Stevan Kovačević, predsednik SO Ruma su izrazili zadovoljstvo što se jedna ovakva manifestacija održava upravo u Rumi, jer je to i svojevrsna promocija grada.
– Pored želje da se naša opština privredno razvija, mi želimo našim sugrađanima da obezbedimo i kvalitetne kulturne, sportske i zabavne sadržaje, a ovo je upravo jedna takva manifestacija – rekao je Stevan Kovačević.
Vesna Jugović, vlasnica agencije MIS JU je izrazila zadovoljstvo viđenim i mogućnostima koje bazen za jedno ovakvo takmičenje pruža.
– Lepota, sport i zdravlje idu zajedno i zato ne čudi što će ovo takmičenje biti organizovano na bazenu Borkovac. Pobednica, pored direktnog plasmana u finale, dobija i četvorogodišnju stipendiju za dalje školovanje, jer mi potenciramo obrazovanje naših kandidatkinja – rekla je Vesna Jugović.
U Rumi će se za najlepšu takmičiti 15 devojaka. U zabavnom programu će učestvovati grupa Vrelo i Balkan bit bend, kao i gosti iznenađenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.