04.07.2017.
Aktuelno

Agencija za ruralni razvoj Opštine Inđija

Četiri miliona dinara za premije osiguranja

Raspisan je Konkurs za ostvarivanje prava na regres za premiju osiguranja useva, plodova, višegodišnjih zasada, rasadnika i životinja u 2017. godini na teritoriji opštine Inđija. Svi zainteresovani poljoprivrednici mogu se obratiti inđijskoj Agenciji za ruarlni razvoj gde će dobiti svu neophodnu pomoć i podršku za realizaciju.
– Predmet konkursa je regresiranje troškova osiguranja useva, plodova, višegodišnjih zasada, rasadnika i životinja u 2017. godini na teritoriji opštine Inđija. Za realizaciju Konkursa za ostvarivanje prava na regres za premiju osiguranja useva, plodova, višegodišnjih zasada, rasadnika i životinja u 2017. godini na teritoriji opštine Inđija, predviđen je ukupan iznos od 4.000.000 dinara. Bespovratna sredstva po ovom konkursu utvrđuju se u iznosu 60 posto od vrednosti polise. Maksimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi iznosi do 80.000 dinara. Prilikom obračuna se uzima vrednost polise bez poreza na dodatu vrednost. Korisnici sredstava su: fizičko lice, nosilac registrovanog komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva, preduzetnik i pravno lice, upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava – naglasila je Ivana Pejović Ševrt, direktorica Agencije za ruralni razvoj.
Konkurs je otvoren do utroška sredstava a najkasnije do 31. oktobra tekuće godine. Sredstva za regresiranje osiguranja isplaćuju se po redosledu podnošenja zahteva do utroška sredstava koja su predviđena Pravilnikom za ostvarivanje prava na regres za premiju osiguranja useva, plodova, višegodišnjih zasada, rasadnika i životinja u 2017. godini na teritoriji opštine Inđija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.