04.07.2017.
Aktuelno

Policijska stanica u Rumi

Od rumske opštine automobil na poklon

U cilju unapređenja bezbednosti u saobraćaju na putevima na teritoriji Opštine Ruma, lokalna samouprava je donirala Policijskoj stanici novi automobil Škoda Rapid, čija je kupovina obezbeđena iz sredstava prikupljenih od novčanih kazni, izrečenih u saobraćaju i uplaćenih na račun Opštine Ruma.
Tim povodom danas je u Rumi boravila pomoćnica ministra i načelnica sektora za ljudske resurse Ministarstva unutrašnjih poslova Katarina Tomašević, koja je prisustvovala primopredaji vozila.
Predsednik Opštine Ruma, Slađan Mančić izjavio je da da samo zajedničkim snagama i saradnjom može da se unapredi bezbednost grada.
– Policijska stanica radi jedan od najodgovornijih poslova za našu opštinu jer brine o bezbednosti svih nas i bavi se suzbijanjem kriminala. Lokalna samouprava im na ovaj način izlazi u susret i to je najmanje što možemo da uradimo. Ovo je peti automobil za protekle tri godine koji je Opština Ruma donira Policijskoj stanici – izjavio je predsednik Slađan Mančić.
Načelnik Policijske stanice u Rumi Vlatko Tadić se zahvalio lokalnoj samoupravi na donaciji.
– Svu pomoć koju smo dobili koristićemo na najbolji mogući način. To će u velikoj meri podići nivo suzbijanja kriminala i održavanje javnog reda i mira na području cele Opštine Ruma. Napomenuo bih da smo 2016. godine dobili pet kompletnih računarskih konfiguracija, fotografsku opremu i jedan fotoaparat za vršenje komplikovanih uviđaja što značajno pomaže radu policijskih službenika – rekao je načelnik Vlatko Tadić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.