21.06.2017.
Aktuelno

Sanitetsko vozilo za staropazovački Dom zdravlja

Poklon Opštine

Ključeve novog sanitetskog vozila, vrednosti preko četiri miliona dinara, direktoru staropazovačkog Doma zdravlja dr Aleksandru Omeroviću, u prisustvu velikog broja zaposlenih ove ustanove, juče je uručio Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova, poručivši da se na zdravlju građana ne sme štedeti.
– Svesni činjenice da je zdravlje građana najbitnije, mi svake godine u dogovoru sa direktorom Doma zdravlja, izdvajamo neophodna sredstva za obnavljanje kako objekata i prostorija, tako i opreme i vozila. Ovoga puta kupili smo novo sanitetsko vozilo, a sve u cilju da građani na teritoriji opštine Stara Pazova imaju što bolju zdravstvenu zaštitu. Moram da pohvalim rad direktora Omerovića i svih zdravstvenih radnika u našim ambulantama, jer je staropazovački Dom zdravlja, zahvaljujući njima, na dobrom glasu ne samo u Srbiji već i u inostranstvu – poručio je nakon primopredaje Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova.
Vozila staropazovačkog Doma zdravlja svake godine pređu oko 350.000 kilometara u tri ambulante koje obavljaju hitnu medicinsku pomoć, svakodnevno se prevoze i pacijenti na hemodijalizu, pa je svako novo vozilo dobrodošlo, istakao je dr Aleksandar Omerović, direktor Doma zdravlja „Dr Jovan Jovanović Zmaj“ prilikom primopredaje vozila.
Od 2012. godine do danas, Opština Stara Pazova je za potrebe renoviranja ambulanti, objekata Domova zdravlja, nabavku novog nameštaja za opremanje ordinacija, opreme, skupocenih aparata i vozila izdvojila više od 25 miliona dinara.

N. Stikić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.