03.06.2017.
Aktuelno

Platičevo

Asfaltiranje ulice

U okviru aktivnosti na redovnom održavanju putne infrastrukture u gradu i selima rumske opštine, asfaltirana je i Ulica Petefi Šandora u Platičevu, i to na incijativu žitelja ove ulice, kao i Saveta mesne zajednice Platičevo. Radove na asfaltiranju je juče obišao i predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić.
– Nije baš ni reč o malim radovima, budući da se ulica asfaltira u dužini od 1.050 metara, a vrednost radova je gotovo devet miliona dinara. I ovo je dokaz da se trudimo da sredstva podjednako usmerimo u sve mesne zajednice u rumskoj opštini, kako bismo svima omogućili da žive u mestima sa dobrom putnom infrastrukturom – rekao je tom prilikom Mančić.
On je najavio i početak radova u Železničkoj ulici u gradu.
– Skidaće se sloj asfalta, potom krećemo u rekonstrukciju kolovoza u dužini od preko 500 metara, od centra grada do Gradskog groblja. To nam je prioritet, ali malo smo morali čekati, zbog rešavanja odgovarajućih tehničkih problema. Vrednost ovih radova će biti preko 12 miliona dinara i to nam je prioritet – ističe Slađan Mančić.
Za redovno održavanje putne infrastrukture u budžetu je ove godine opredeljeno 50 miliona dinara, a radovi na održavanju su povereni firmi „Katago“.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.