22.05.2017.
Aktuelno

Dan Opštine Pećinci

Zahvalnice za društvenu odgovornost

Svečanom sednicom Skupštine opštine Pećinci danas je, u prisustvu predstavnika javnog, kulturnog, privrednog i političkog živote pećinačke opštine i gostiju iz celog Srema, završeno sedmodnevno obeležavanje Dana opštine Pećinci.
Sednicu je vodio predsednik pećinačkog parlamenta Sava Čojčić, koji je otvarajući sednicu naglasio da je u aktuelnom sazivu Skupštine opštine postignut najviši nivo jedinstva od uvođenja višestranačja u Srbiji.
Predsednica opštine Pećinci Dubravka Kovačević Subotički je u svom obraćanju podsetila da je ova opština za 57 godina postojanja prešla dug put od jedne male poljoprivredne sredine sa samo jednim industrijskim pogonom, do opštine u kojoj danas posluju brojne multinacionalne, ali i brojne uspešne domaće kompanije.
Predsednica opštine uručila je plakete za humanost Đorđu Petkoviću, rođenom Dečaninu koji danas živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama i koji je donirao sredstva za uređenje osnovne škole u Deču, grupi roditelja iz Brestača za dobrovoljni rad na uređenju brestačke osnovne škole i Milivoju Mikanoviću za 55 dobrovoljnih davanja krvi.
Načelnik pećinačke opštinske uprave Željko Trbović uručio je priznanja za društvenu odgovornost kompanijama „Dinara-Romanija PDB company“, „Coficab“ i „Beogas“.
Zavalnice za uspešnu saradnju uručio je zamenik predsednice opštine Zoran Vojkić, a ovogodišnji dobitnici su nemačka kompanija „Robert Bosch“, Udruženje žena „Majka Angelina“ iz Kupinova i Sremska televizija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.