07.04.2017.
TV Ordinacija

7. 4. 2017.

TV Ordinacija 2017.04.07.

Dr sci. med Saša Milićević: Bronholitis je bolest koja se najcesce javlja kod dece uzrasta do dve godine.: prvo dolazi do poja¬ve znakova infekcije gornjih disajnih puteva, najčešće praćene smanjenim apetitom i povišenjem telesne temperature.Postepeno dolazi do pojave otežanog disanja, kašlja u napadima…

Psiholog Marija Milenkovic: Nakon razvoda potrebno vam je prostora i vremena kako biste organizovali život bez bivšeg supružnika i da sami sebe ponovno upoznate. Međutim, to ne možete učiniti ako se odmah previše okupirate nekom novom osobom. Špijunirate bivšu ljubav preko društvenih mreža. Gledanje fotografija bivšeg supružnika sa novom ženom ili nje sa novim muškarcem doslovce će vas uništiti. Pričate i nalazite se sa bivšim supružnikom. Ako za to zaista nema razloga, nemojte to da radite. „Čist prekid“ je najbolja opcija.

Nutricionista Zvezdana Ljubenovic: Da li ste znali da je dunja prirodno sredstvo koje pomaže mršavljenju? Pored toga, list dunje je dokazano sredstvo koje pomaže u lečenju dijareje. Poznato je da dunja spada u niskokalorično voće, te da u 100 gr ploda ima svega 57 kalorija. Smatra se izuzetno lekovitim voćem, a za zimu se najčešće ostavlja kao kašasti domaći sok koji se pravi na sledeci nacin..
Voditelj Ordinacije je dr Nada Macura.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.