24.03.2017.
Aktuelno

Predškolska ustanova iz Pećinaca

Podrška roditeljima

Predškolska ustanova „Vlada Obradović Kameni“ iz Pećinaca realizovaće sa Fondacijom Novak Đoković program podrške roditeljima pod nazivom „Podrška, ne perfekcija“. Program je predviđen za roditelje/staratelje i druge značajne učesnike u odgajanju dece uzrasta do 6 godina.
Tokom interaktivnih i dinamičnih radionica programa „Podrška, ne perfekcija“, učesnici će biti u prilici da dobiju praktične savete stručnjaka o znanju i veštinama koje su potrebne za rešavanje konkretnih, svakodnevnih izazova, a sve u cilju kvalitetnijeg razvoja deteta i njegovog mozga. Takođe, program je osmišljen i kao prilika za druženje i razmenu iskustava sa drugim roditeljima.
Kako nam je rekla Valentina Šljukić, pedagog u PU „Vlada Obradović Kameni“ i jedan od stručnjaka koji će voditi radionice, organizovaće se 10 dvosatnih radionica, a roditelji će biti podeljeni u dve grupe.
– Program će se realizovati u prostorijama Predškolske ustanove u Pećincima, besplatan je i obezbeđeno je zbrinjavanje dece za vreme trajanja radionica u odvojenoj prostoriji, kao i osveženje za učesnike. Ne postoji recept za savršeno roditeljstvo, ali dodatna znanja i podrška mogu pomoći svakome od nas – istakla je Šljukić.
Svi zainteresovani mogu se detaljnije informisati kod vaspitača u predškolskoj ustanovi u svom naselju, gde se ujedno mogu i prijaviti za učešće u ovom programu.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.