16.03.2017.
Izbori 2017

Nova Pazova

Skup podrške Aleksandru Vučiću

U Novoj Pazovi u subotu, 11. marta održan je skup podrške predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću koji je organizovalo Udruženje Krajišnika u Srbiji. Sa skupa je upućena poruka da su izbori koji predstoje 2. aprila veoma važni za budućnost Srbije, da od rezultata zavisi da li će Srbija nastaviti da jača, ili ne.
„Aleksandar Vučić je čovek koji je dao nadu Srbiji i Krajišnicima“, „Vučić je političar koji razmišlja o ekonomiji, proizvodnji i razvoju“, neke su od poruka koje su se čule na skupu koji je blagoslovio protojerej Srđan Đurđević.
Mile Bosnić, predsednik Udruženja Krajišnika je podsetio da je Vučić dao nadu Krajišnicima i najavio završni skup podrške 26. marta u Novom Sadu.
Aleksandra Maletić, poslanica u Skupštini Srbije pozivajući Krajišnike da podrže Vučića istakla da je on veliki državnik koji je uspeo da održi veze sa Srbijom Srba gde god da žive, a Damir Zobenica, potpredsednik Izvršnog odbora SNS za Vojvodinu i potpredsednik Skupštine Vojvodine je podržao objedinjavanje Krajiških udruženja radi bolje saradnje sa državom, i istakao značajnu ulogu Đorđa Radinovića, predsednika staropazovačke opštine u održavanju veza Srba iz dijaspore, sa Srbijom.
Pozivajući Krajišnike da podrže Aleksandra Vučića, predsednik Opštine Stara Pazova je ukazao na ozbiljnost predstojećih izbora, a Marko Đurić, potpredsednik SNS i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju je u izjavi za RTV Stara Pazova naglasio da se u Pazovi videlo da Krajišnici cene kako se Vučić odnosi prema njima i svima koji su proterani sa svojih ognjišta.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.