08.03.2017.
Kultura

Pozorište „Dobrica Milutinović“

Predstava „Tri treća tromesečja“ pred Mitrovčanima

Na Velikoj sceni mitrovačkog Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u četvrtak, 16. marta sa početkom u 20 časova biće odigrana večernja predstava „Tri treća tromjesečja“. U pitanju je gostujuća predstava Gradskog kazališta „Joza Ivakić“ iz Vinkovaca, po tekstu Nine Horvat i u režiji Frane Marije Vranković. Predstava je svoje premijerno izvođenje imala 24. februara ove godine u Vinkovcima, a sada će i mitrovačka publika imati prilike da pogleda ovu komediju.

„Tri treća tromjesečja“ je komedija koja govori o poverenju u muško-ženskim odnosima. Kroz predstavu u bolničkoj sobi upoznajemo tri žene različitih godina, stila i stasa, u devetom mesecu trudnoće. Četrdesetpetogodišnja Ivana je u stabilnom braku više od petnaest godina, te zbog preterane težine jede sve osim čokolade. Tridesetpetogodišnja Ivona živi od svoga rada, ali je vidno uznemirena i lako se uzruja, jer se nadala da će se njen izabranik razvesti istoga trena kada dozna da je ona trudna. Međutim, to nije uradio. Najmlađa, hostesa Iva planira postati uspešna manekenka, a dok ne dobije pravu poslovnu priliku izdržava je njen malo stariji dečko. Iako na prvi pogled izgleda da ih povezuje ništa ne povezuje, otkriće da ih muče isti problemi.

Cena ulaznice za komediju „Tri treća tromjesečja“ iznosi 400 dinara. Informacije i rezervacije ulaznica na telefon 022/615-115.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.