15.02.2017.
Izdvojena vest

Predsedništvo SNS: Jednoglasno – Vučić kandidat

Predsedništvo Srpske napredne stranke je jednoglasno odlučilo da Aleksandar Vučić bude predsednički kandidat te stranke, saopštila je ta stranka.

„Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić obavezuje se da u najboljoj veri nastavi razgovore sa sadašnjim predsednikom Republike, Tomislavom Nikolićem, i pokuša da obezbedi puno državno jedinstvo svih odgovornih faktora u Republici Srbiji, u nameri da se Srbija odbrani od snaga prošlosti i obezbedi njen dalji napredak“, navedeno je u saopštenju.

Dodaje se i da je predsednik Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić, dužan da razgovara sa svim partnerima Srpske napredne stranke i pokuša da obezbedi široku narodnu podršku za pobedu na predstojećim izborima.

Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, na kojoj će biti doneta odluka, biće održana u petak, 17. februara 2017. godine, sa početkom u 17.30 časova, u Sava centru.

Sednica predsedništva SNS o predsedničkim izborima u Srbiji održana je danas sati u prostorijama naprednjaka na Novom Beogradu.

Sednica Predsedništva je trajala sat vremena, a nije bilo izjava funkcionera stranke ni pre ni posle sastanka. Ukratko se novinarima obratio lider stranke Aleksandar Vučić, koji je nije hteo da daje izjave, i najavio da će javnost biti sa svim upoznata saopštenjem.

Ministar Nebojša Stefanović je samo, u prolazu, novinarima rekao: Vučić, jednoglasno!

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.