19.04.2024.
Aktuelno, Izdvojena vest

OPŠTA BOLNICA

Bolnica se sprema za proces akreditacije


Данас је, у радној посети нашој установи, била Светлана Дрча, координатор и едукатор Агенције за акредитацију здравствених установа Србије, а поводом новог процеса акредатиције који болницу чека у овој години. Састанку су поред в.д.директора Прим.др Драгана Малобабића, присуствовали чланови менаџмента,као и координатор др Ненад Голубовић, а теме састанка биле су везане за реализоване едукације за самооцењивање, смернице за рад са тимовима, као и приказ континуитета кроз нову документацију.
Дрча је присутне упознала са новинама које доноси нови акредитацијски циклус, уз упутства и садржаје које наша установа треба да прати у предстојећим активностима. Препоруке,се пре свега односе на унапређење процедура,превасходно у сфери додатног квалитета у пружању услуга пацијентима,с посебним акцентом на улогу Стручног савета болнице.
Заједнички закључак је, да је важно спроводити процедуре по стандардима,уредно водити документацију у свим сегментима рада и пословања и свакодневно радити на унапређењу квалитета

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.