23.09.2023.
Izdvojena vest

Opština Šid: Očekuje se normalizacija vodosnabdevanja

Usled pada nekoliko visokonaponski stubova 110kw u ataru sela Bačinci, došlo je do prekida u napajanju električnom energijom glavnog trafoa u Šidu.
Usled nestanka električne energije došlo je i do prekida u vodosnabdevanju.
“Ekipe EMS-a iz Novog Sada su već na terenu locirale kvar, očekujemo da će u toku noći ili ranih jutarnjih časova u nedelju doći do privremenog osposobljavanja snabdevanja električne energije!
Imajući u vidu ozbiljnost kvara sigurni smo da će EMS usmeriti sve svoje kapacitete ka otklanjanju istog uz velike poteškoće prouzrokovane nepovoljnim vremenskim uslovima.
U dogovoru sa direktorom EPS-a g.Atlagićem put Šida su upućena dva agregata dovoljne snage da se u toku noći instaliraju u crpnoj stanici Morović i tehničkoj službi Vodovoda u Šidu, te se nadamo da će od jutra vodosnabdevanje biti redovno.
Selo Bačinci je pretrpelo dosta veliku štetu prouzrokovano olujom kako na stambenim objektima tako i u ataru, kao i poslovnom objektu Superior-fuda.
Molimo sve građane za strpljenje, i želimo uspešan rad ekipama EMS-a u otklanjanju nastalog problema.” – navode iz Opštine Šid.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.