29.06.2020.
Izdvojena vest

PEĆINCI

Otvorena sezona na pećinačkim bazenima

Prvog dana kupališne sezone na Bazenima Pećinci, 28. juna, brojni stanovnici pećinačke opštine, posebno mladi, spas od tropskih vrućina potražili su u vodi i u osvežavajućim napicima u kafe baru pored bazena.

I dok su se najmlađi bezbrižno prepustili igri u bezbednosti dečjeg bazena ili mini dečjeg igrališta, stariji su iskoristili dan za plivanje ili za neki od brojnih sportsko-rekreativnih sadržaja koje Bazeni Pećinci pružaju, od odbojke na pesku, preko stonog tenisa i stonog fudbala, do šaha na velikoj šahovskoj tabli.

Sve do kraja kupališne sezone ulaz na pećinačke bazene će biti besplatan za sve odlične učenike sa teritorije pećinačke opštine, a sve što im je potrebno je da kao dokaz donesu kopiju svedočanstva ili đačke knjižice.

Iz uprave bazena najavljeno je da će uskoro početi i besplatna škola plivanja za decu. Ovaj program već osmu godinu zaredom Bazeni pećinci realizuju u saradnji sa Sportskim savezom „Razvoj sportova“ i pećinačkom lokalnom samoupravom, a deca i roditelji će o datumu početka besplatne škole plivanja biti blagovremeno obavešteni putem medija i našeg sajta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.