09.04.2020.
Aktuelno, Izdvojena vest, Koronavirus

„VODOVOD I KANALIZACIJA"STARA PAZOVA

Bez očitavanja utroška vode tokom vanrednog stanja

Očitavanje utroška vode na mernim mestima, tj. vodomerima neće se vršiti tokom trajanja vanrednog stanja obaveštavaju u staropazovačkom JKP Vodovod i kanalizacija”.

Utrošak vode obračunavaće se prema prosečnoj potrošnji ostvarenoj u poslednjih šest meseci, odnosno od septembra 2019. do februara 2020. godine, prema kojoj će se izdavati računi.

Potrošačima koji sami očitavaju vodomere i o tome obaveste preduzeće, utrošak vode će se obračunati prema očitanom i prijavljenom stanju, čime se ujedno osigurava tačnost i ispravnost računa.

Stanje na vodomeru može se prijaviti od 25. do poslednjeg dana u mesecu na sledeće načine: putem e-mail adrese: prijavastanja@vodovodpazova.rs, SMS porukom i pozivom na telefonski broj 064/823-9850.

Račune za utrošenu vodu korisnici mogu izmiriti elektronski ili na šalterima Pošte, s obzirom da blagajne preduzeća ne rade do okončanja venrednog stanja.

JKP Vodovod i kanalizacija” u periodu od 1. marta ove godine do okončanja vanrednog stanja neće obračunavati kamate na obračun dugovanja svih potrošača.

Penzioneri sa teritorije staropazovačke opštine svoje račune mogu izmiriti po okončanju vanredne situacije.

D.G.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.