27.03.2020.
Aktuelno, Izdvojena vest

OPŠTINA INĐIJA

Dezinfekcija svih naseljenih mesta

U skladu sa merom donetom na poslednjoj sednici Štaba za vanredne situacije opštine Inđija, u toku prošle nedelje, izvršena je dezinfekcija naseljenih mesta Ljukovo, Jarkovci, Maradik, Beška, Krčedin, Stari i Novi Slankamen. Kako je istakao direktor Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac“ Dušan Lemaić svakog dana je angažovano oko 40 radnika među kojima su i zaposleni iz Javnog preduzeća Inđija put“ i kompanije „MV tim“.

U prethodnim danima dezinfikovane su sve saobraćajnice u Inđiji, a kada vremenske prilike dozvole nastaviće se i sa dezinfekcijom naselja Gladnoš, Slankamenački Vinogradi, Čortanovci i Novi Karlovci- istakao je Lemaić i dodao da su u toku prošle nedelje radnici bili angažovani na poslovima zimske službe.

Prema njegovim rečima, smeće se odnosi po ustaljenom rasporedu, s tim što su je doneta odluka da se od 25. marta obustavlja odnošenje PET ambalaže i papira. 

Na poslednjoj sednici Štaba za vanredne situacije opštine Inđija doneta je i nova mera, po kojoj, sahranama može da prisustvuje makismalno 30 ljudi uz poštovanje svih mera zaštite od korona virusa.

Jedan radnik našeg preduzeća će se nalaziti na groblju u trenutku sahranjivanja i kontrolisaće da li se sve odvija u skladu sa donetim merama. Moram istaći da svi zaposleni imaju neophodnu zaštitnu opremu i da se vodi računa o njihovom zdravlju i bezbednosti. Takođe, svi oni daju svoj maksimum u situaciji kada je obim posla mnogo veći u našem preduzeću- istakao je direktor inđijskog „Komunalca“.

M.Đ.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.