01.08.2019.
Društvo

IGOR MIROVIĆ OBIŠAO OPŠTINU STARA PAZOVA U KOJOJ POKRAJINSKA VLADA REALIZUJE INFRASTRUKTURNE PROJEKTE

Zadovoljni postignutim rezultatima

– Nakon tri godine zajedničkog rada sa opštinom Stara Pazova, uspeli smo da realizujemo sve projekte koje smo i planirali. Veoma sam zadovoljan rezultatima koje smo danas videli, očekujem da sledeće godine imamo završenu i sportsku halu u Starim Banovcima za koju smo preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine izdvojili 190 miliona dinara, kazao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, nakon obilaska druge faze radova na izgradnji sportske hale „Bair“ u Starim Banovcima, u ponedeljak 29. jula.

Pokrajinska vlada je preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine obezbedila i sredstva za rekonstrukciju dela putnog pravca državnog puta II A reda u Staroj Pazovi.

– Radili smo zajedno i na drugim projektima sa lokalnom upravom i Kancelarijom za javna ulaganja. Vidi se napredak u oblastima komunalne i poslovne infrastrukture, a radili smo i na rekonstrukciji osnovnih i srednjih škola i predškolskih ustanova u ovoj opštini. Vojvodina kreće napred, smanjuje se broj nezaposlenih, realizuju se investicije, rekao je predsednik Mirović i dodao:

– Sve investicije koje smo planirali od 2016. godine sa Upravom za kapitalna ulaganja, završili smo i tehnički i finansijski, poslovali smo prema planovima i standardima i nismo pravili greške kao naši prethodnici koji su nam ostavili nezavršene projekte poput Heterlenda i Klinike za ginekologiju i akušerstvo.

Predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović rekao je da u prethodnim godina nije bilo saradnje između pokrajine i lokalne samouprave Stara Pazova.

– Hvala predsedniku Miroviću na saradnji, jer Pokrajinska vlada izdvaja značajna sredstva za projekte u našoj opštini koji se sprovode po planu i utvrđenoj dinamici. Do kraja proleća imaćemo multifunkcionalnu dvoranu površine 3.200 kvadratnih metara, rekao je Radinović.

Obilasku radova prisustvovao je i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Nenad Grbić i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Nedeljko Kovačević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.