09.07.2019.
Aktuelno

SREMSKA MITROVICA

U narednom periodu bogat zabavno-umetnički program

Prema najavama načelnika Gradske uprave za obrazovanje, kulturu i sport Ilije Nedića, od 11. do 13. jula Mitrovčane očekuje bogat zabavni i umetnički program.

U četvrtak, 11. jula na Trgu Ćire Milekića stiže Muzički karavan RTS-a, u petak 12. jula na istom mestu će najmlađe zabavljati Haos animatori, dok će se treći Vinski park održati u subotu 13. jula.

– Ovom prilikom pozivam sve naše sugrađane da dođu na gradski trg u četvrtak, 11. jula u 21 čas i uživaju u najlepšim narodnim pesmama u izvođenju poznatih pevača kao što su Ljuba Aličić, Dragan Kojić Keba, Gordana Lazarević, a posebno nam je drago što će u RTS-ovom Karavanu učestvovati i naša Mitrovčanka Aleksandra Padrov.

Pored toga, u petak je organizovan događaj Haos animatori za najmlađe od 19.00 časova, a trajaće tri do četiri sata.

Prošle godine je zaista bilo lepo, a ove godine pripremamo još bolji i raznovrsniji program i ovom prilikom pozivam decu i njihove roditelje, bake i deke da dođu u petak i uživaju.

Zatim, tu je i Vinski park u subotu koji počinje u 18.00 časova u gradskom parku.

Tri dana imamo tri različite manifestacije za sve uzrasne kategorije. Svako ko je ljubitelj kulture, zabave, dobrog programa svakako će uspeti da pronađe nešto i za sebe, rekao je Ilija Nedić.

Takođe, načelnik se osvrnuo i na upis u srednje škole i naveo da je u mitrovačkim srednjim školama ostalo još 93 slobodna mesta, i to 70 mesta u Prehrambreno-šumarskoj školi, 12 u Mitrovačkoj gimnaziji, i 11 u Eletro-tehničkoj školi Nikola tesla.

Z. Popović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.