23.08.2018.
Aktuelno, Ekonomija

Inđija

Nova investicija Agromarketa

Kompanija Agromarket, koja je pre samo par meseci otvorila logistički centar u severoistočnoj radnoj zoni u Inđiji, uskoro će početi sa radovima na proširenju postojećih kapaciteta. Prema rečima predsednika Opštine Inđija Vladimira Gaka, u narednim mesecima biće izgrađena još jedna hala površine oko 5.000 kvadrata.
– Ponosni smo kada govorimo o Agromarketu i proširenju postojećih kapaciteta, jer smo uspeli da se dogovorimo sa čelnim ljudima, da sprovedu i drugu fazu radova u našoj industrijskoj zoni, iako je postojala varijanta da hala bude izgrađena u gradu, koji se nalazi u blizini njihovog predstavništva – rekao je predsednik Opštine Inđija i dodao:
– Već je izdata građevinska dozvola i radovi će uskoro krenuti. Predviđena je izgradnja još jedne hale od oko 5.000 kvadratnih metara u kojoj će zaposlenje naći još oko 50 radnika.
Podsetimo da je 30. marta ove godine, predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, u prisustvu čelnih ljudi opštine Inđija, otvorila novi logistički centar kompanije Agromarket, jednog od vodećih snabdevača tržišta pesticida, semenske robe i garden-uređaja u regionu, koji u tom gradu zapošljava 65 radnika.
Poslovno-skladišni objekat logističkog centra, koji ima 15.000 kvadratnih metara, prima i isporučuje robu preko 14 automatskih pretovarnih rampi. Ukupna vrednost investicije je 7,5 miliona evra, od čega je vrednost građevinskog objekta 6 miliona evra, a opreme 1,5 milion evra.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.