11.01.2018.
Aktuelno, Izdvojena vest

Ministar Aleksandar Vulin u poseti mitrovačkoj kasarni

Izgradnja hangara za smeštaj tenkova

Ministar odbrane Aleksandar Vulin, zajedno sa načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Ljubišom Dikovićem i gradonačelnikom Sremske Mitrovice Vladimirom Sanaderom obišao je danas kasarnu u Sremskoj Mitrovici. U mitrovačkoj kasarni u toku su radovi na izgradnji hangara za smeštaj borbene tehnike, tenkova i borbenih oklopnih vozila.
Kako je istakao ministar Vulin, cilj Vojske Srbije je da u ovoj i narednoj godini sva borbena tehnika bude pod krovom.
– Ove godine Ministarstvo odbrane je izdvojilo 743 miliona dinara za poboljšanje vojne infrastrukture, a iz sopstvenih prihoda Vojske Srbije će se izdvojiti još oko 480 miliona dinara. Tim sredstvima će se svakako poboljšati stanje naše infrastrukture i samim tim stanje naše borbene tehnike. U Sremskoj Mitrovici smo uložili više od milion evra da bi ovi objekti bili funkcionalni i želim da se zahvalim lokalnom samoupravi koja nam izlazi u susret i pomaže oko radova – izjavio je ministar Vulin.
Gradonačelnik Vladimir Sanader istakao je da je mitrovačka lokalna samouprava uvek imala dobru saradnju sa Vojskom Srbije, kao i da mu je zadovoljstvo što Ministarstvo odbrane ulaže sredstva u sremskomitrovačku kasarnu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.