07.12.2017.
Sport

Sportski centar Pinki

Jubilarni 30. Međunarodni turnir u futsalu

Prošle srede 6. decembra, u prostorijama Poslovno sportskog centra „Pinki“ održana je konferencija za medije povodom organizovanja 30. po redu Međunarodnog turnira u futsalu koji počinje 22. decembra. Konferenciji su prisustvovalo članovi organizacionog odbora na čelu sa predsednikom Tomislavom Jankovićem.
Kao i prethodnih i ove godine turnir se igra po pravilima Fudbalskog saveza Srbije, a učesnici će biti podeljeni u šest kategorija: pioniri (2003. godište i mlađi), kadeti (2001. godište i mlađi), omladinci ( 1999. godište i mlađi), seniori, mlađi veterani (1982. godište i stariji) i stariji veterani (1972. godište i stariji).
Prijave ekipa za učestvovanje u turniru traju do 19. decembra, a izvlačenje parova će biti 20. decembra. Svi fudbalski klubovi sa teritorije Grada Sremska Mitrovica mogu da prijave jednu ekipu bez plaćanja kotizacije
– Kao i svake godine mi smo se i ove godine potrudili da napravimo dobru pripremu za ovaj turnir. Pored novčanih nagrada pobednici će dobiti pehare, medalje i zahvalnice. Ove godine ćemo se potruditi da obezbedimo nagradu za publiku, ali to će biti iznenađene za sve one koji budu pratili turnir – rekao je Tomislav Janković.
Novčane nagrade biće dodeljene za osvojeno prvo mesto u svim kategorijama sem pionira, dok će novčana nagrada za osvojeno prvo mesto u konkurenciji seniora iznositi 600.000 dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.