14.11.2017.
Aktuelno

Kolektivno venčanje u Sremskoj Mitrovici

Ljubav slavilo 15 parova

Kolektivno venčanje održano je 11. novembra u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici, a sudbonosno „da“ izgovorilo je 15 parova.
Ovoj svečanosti su prisustvovali predstavnici lokalne samouprave, porodice, prijatelji i kumovi mladenaca, a mladencima je čestitke uputio je gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader.
Nakon venčanja, usledio je prvi ples mladenaca, a potom i čestitke njihovih najbližih. Mladenci su se potom uz trubače uputili na Trg Ćire Milekića, gde su novopečene mlade bacale bukete.
Osmeh na licima mladenaca nam je rekao više od reči ali mi smo ih ipak pitali kako su zadovoljni organizacijom venčanja.
Na kolektivnom venčanju brak su sklopili: Svetozar Čizmarević i Jovana Stanišić, Igor Vesić i Danka Luketić, Predrag Krajnović i Vojislava Stojković, Darko Perić i Tamara Karalić, Perica Rikić i Stanislava Marković, Nedeljko Tubonjić i Ljubica Mašić, Dejan Rajc i Danijela Milivojević, Sandro Beganović i Jovana Abramović, Mirko Lukić i Ivana Vrhovac, Željko Lejić i Snežana Petrović, Slobodan Stefanović i Marika Barić, Dragan Antonić i Sanja Stanković, Radoslav Božić i Dragana Živanović, Darko Lukić i Milena Nikolić, Moutih Albroubi i Slađana Krstonošić.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.