09.10.2017.
Aktuelno

Mitrovačko pozorište

„One i On“ pred publikom

Na Velikoj sceni mitrovačkog Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u utorak 17. oktobra sa početkom u 20 sati biće odigrana večernja predstava „One i On“.
Predstava je premijerno izvedena 9. juna prošle godine, i tom prilikom je pobrala veoma pozitivne reakcije kako publike, tako i kritike. Urađena je po motivima komedije savremenog italijanskog komediografa Luke Đakomocija.
Predstava „One i on“ svog glavnog junaka postavlja u okolnosti melanholije, odustajanja od života i sebe samog. Đorđo je čovek koji mesecima nije izlazio iz kuće, ali u jednom trenutku otkrije oglas agencije koja poštom, u paketu, svojim klijentima šalje devojku za zabavu, Međutim, u agenciji prave grešku i na njegovu adresu umesto devojke stiže muškarac…U svemu tome posebnu ulogu ima kućepaziteljka Palmira, ostavljena pred oltarom, podjednako nesrećna i nepoverljiva prema muškarcima. Neobični i nezvani gost, prinuđen da neko vreme provede sa našim junacima, unosi novi momenat u neveselu svakodnevicu Đorđoa i Palmire.
Uloge tumače: Aleksandar Krstajić kao Đorđo, Sanja Radišić u ulozi Palmire, i Vladimir Balašćak kao Pino. Predstavu je režirala Lilijana Ivanović.
Cena ulaznice za ovu predstavu iznosi 300 dinara. Informacije i rezervacije ulaznica na telefon 022/615-115.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.