12.06.2017.
Aktuelno

Pozorište „Dobrica Milutinović“ Sremska Mitrovica

Revija predstava od 14. do 16. juna

Povodom završetka pozorišne sezone 2016/2017. Pozorište „Dobrica Milutinović“ planira da organizuje reviju večernjih predstava sa svog stalnog repertoara. Sve predstave u okviru ove revije biće odigrane na velikoj sceni mitrovačkog Pozorišta.
U sredu, 14. juna sa početkom u 20 sati biće izvedena komedija „One i On“, po tekstu italijanskog pisca i scenariste Luke Đakomocija. Predstavu je režirala Lilijana Ivanović. Uloge tumače: Aleksandar Krstajić kao Đorđo, Sanja Radišić kao Palmira, i Vladimir Balašćak u ulozi Pina.
U četvrtak, 15. juna sa početkom u 20 časova na programu je predstava „Ljubavi Džordža Vašingtona“, po tekstu Mira Gavrana i u režiji Lilijane Ivanović. U predstavi igraju Dušanka Anojčić u ulozi Marte Vašington, supruge prvog američkog predsednika Džodrža Vašingtona, i Jelena Janković, koja tumači lik Silvije Karver, predsednikove ljubavnice.
Revija se završava predstavom „Javna ličnost“, po tekstu Nebojše Romčevića i u režiji Snežane Udicki, koja je na programu Pozorišta u petak, 16. juna, takođe sa početkom u 20 sati. U predstavi igraju: Aleksandar Krstajić, Ivana Jokić, Vladimir Balašćak, Jelena Janković i Nikola Stanković.
Za ovu priliku, Pozorište „Dobrica Milutinović“ je pripremilo specijalnu ponudu: sve tri predstave u okviru ove revije mogu se pogledati po posebnoj ceni od 200 dinara, po predstavi. Sve informacije i rezervacije ulaznica mogu se dobiti na telefon: 022-615-115.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.