08.06.2017.
Aktuelno, Izdvojena vest

Opštini Inđiji nagrada „Biznis partner 2017“

Najbolja lokalna samouprava u Srbiji

Opština Inđija dobitnik je nagrade „Biznis partner 2017“ za najbolju lokalnu samoupravu u Srbiji i jugoistočnoj Evropi, koja joj je 7. aprila uručena na svečanosti u Beogradu. U obrazloženju Komisije koja je odlučila o dodeli nagrade, a koju čine istaknuti profesori državnih Univerziteta iz regiona, navodi se da je Opština Inđija, vodeći računa o širim društvenim interesima, lokalnoj zajednici i ekološkim imperativima okruženja, unapređenjem infrastrukturne opremljenosti i ubrzanjem procedura, kreirala uslove za povoljnu poslovnu klimu i ambijent atraktivan za potencijalne investitore. Time je Opština Inđija ostvarila poseban doprinos stabilizaciji poslovne klime u Srbiji i razvoju poslovne saradnje u regionu.

Nagradu je primio predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak, koji je rekao da je uručeno priznanje potvrda lokalnom rukovodstvu da se nalazi na pravom putu, najavljujući još snažniji razvoj opštine.
– Inđija se u proteklih godinu dana trgla iz letargije u kojoj se duže vreme nalazila, a dobijena nagrada je potvrda ogromnog truda i energije koju smo uložili kako bi pokrenuli ekonomiju i ukupni društveni život u našoj opštini. Imajući u vidu šta se trenutno radi i šta nas sve očekuje narednih godina, mogu slobodno reći da će Inđija sigurno postati najrazvijenija i najprepoznatljivija opština u ovom delu Evrope – istakao je Gak.
U proteklih godinu dana u Inđiji otvoreno nešto više od 720 radnih mesta, a do kraja godine posao će dobiti još oko 250 građana Inđije, što dovoljno pokazuje kakve su trenutno privredne aktivnosti u ovoj sremskoj opštini, istakao je Gak.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.