10.05.2017.
Aktuelno

Agencija za ruralni razvoj Sremska Mitrovica

Sredstva za organsku proizvodnju

Agencija za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica, raspisala je konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke semenskog materijala za organsku proizvodnju na teritoriji Grada Sremska Mitrovica u 2017. godini
Cilj konkursa je intenzivnije korišćenje postojećih zemljišnih resursa na teritoriji Grada Sremska Mitrovica u 2017. godini. Predmet konkursa je dodela bespovratnih sredstava za sufinansiranje nabavke semenskog materijala za organsku proizvodnju.
Ukupan iznos bespovratnih sredstava koji se dodeljuje po konkursu iznosi 200.000 dinara. Bespovratna sredstva za podršku za sufinansiranje nabavke semenskog materijala za organsku proizvodnju po ovom konkursu utvrđuju se u iznosu do 90 odsto vrednosti nabavke, maksimalno 100.000 dinara. Prilikom obračuna se uzima vrednost nabavke materijala bez poreza na dodatu vrednost (PDV).
Prilikom razmatranja podnetih prijava za ostvarivanje bespovratnih sredstava, neće se uzimati u obzir računi, koji dokazuju nabavku semenskog materijala, izdati pre 01.12.2016. godine.
Pravo na korišćenje bespovratnih sredstava imaju fizička lica, nosioci aktivnih porodičnih poljoprivrednih gazdinstava koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava.
Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a zaključno sa 01.07.2017 godine.
Tekst Konkursa, Pravilnik, i obrazac prijave može se preuzeti sa internet stranice www.arrsm.rs ili u prostorijama Agencije za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica, Svetog Dimitrija br. 6 (prvi sprat, kancelarija br. 20),
Dodatne informacije putem telefona 022/610-573 od 9 do 14 časova.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.