07.05.2017.
Aktuelno

JP „Inđija put“

Sanacija puteva

Izgradnja i rekonstrukcija puteva na teritoriji opštine Inđija jedan je od poslova za koje je zaduženo Javno preduzeće „Inđija put“. Takođe, usled nedostatka projektno – tehničke dokumentacije u prethodnom periodu pojačane su aktivnosti u tom smeru, što je nedavno potvrdio i prvi čovek opštine Inđija. Prema njegovim rečima, potrebno je izraditi ukupno 30 projekata kako bi se krenulo i sa konkretnim radovima.
Jedan od projekata čija je izrada u toku je i pešačko – biciklistička staza koja će se protezati od Inđije do Autlet centra. U toku je izrada i projektno – tehničke dokumentacije za rekonstrukciju dela puta Novi Slankamen – Surduk koji teritorijalno pripada opštini Inđija.
– Deo puta koji vodi od Novog Slankamena do Surduka od velikog je značaja za našu opštinu. Imamo čvrsta obećanja sa viših nivoa vlasti kada je u pitanju deo sredstava koja ćemo utrošiti za rekonstrukciju puta. Pored rekonstrukcije tog dela puta, planiramo i izgradnju deonice koja će se protezati od Novih Karlovaca do Krčedina, čime ćemo značajno smanjiti vreme putovanja od jednog do drugog sela – ističe predsednik Opštine Inđija.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.