30.03.2017.
Izbori 2017

Srpska napredna stranka Šid

Mesni odbor SDS-a u Erdeviku podržava Vučića

Mesni odbor Socijaldemokratske stranke u Erdeviku pristupio je danas Srpskoj naprednoj stranci.Ovim činom članovi Mesnog odbora SDS – a uskratili su podršku kandidatu Vuku Jeremiću i dali bezuslovnu i bezrezervnu podršku politici Aleksandra Vučića, potvrđeno je na zajedničkoj konferenciji za medije koja je tim povodom održana u prostorijama Srpske napredne stranke u Šidu.
– Videli smo da je politika Srpske napredne stranke ta koja je najjača. Nećemo glasati kao što je bila preporuka naše bivše stranke, glasaćemo za politiku Aleksandra Vučića koja će nam doneti boljitak – izjavio je Zoran Mašić, bivši član MO SDS Erdevik.
Poverenik Srpske napredne stranke u Šidu Predrag Vuković poželeo je dobrodošlicu novim članovima.
– To je za nas veliko zadovoljstvo i dokaz da uzorima poput Jeremića i Jankovića nema mesta ni u Šidu, ni u Sremu, ni u Srbiji. Erdevik mora da napreduje, Srem mora da napreduje, Srbija mora da napreduje, a to možemo samo uz Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku. Drugog aprila ćemo pokazati da Aleksandar Vučić ima bezrezervnu podršku kako u Šidu, tako i u celoj Srbiji – rekao je Predrag Vuković.
Mašić i Vuković su pozvali građane da drugog aprila izađu na izbore, zaokruže broj šest i svoji glasom pomognu Aleksandru Vučiću u stvaranju brže, jače i bolje Srbije.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.