Aktuelno

Počela građevinska sezona u inđijskoj opštini

Radno u selima

Sa lepim vremenom, počela je građevinska sezona na teritoriji opštine Inđija. Kada su u pitanju infrastrukturni radovi, prvo se radi u selima.
Prema izveštaju JP „Inđija put“, uveliko se radi na asfaltiranju parkinga i prilaza ka ambulanti u Beški. Takođe, aktuelni su i radovi na revitalizaciji pešačke staze i postavljanju javne rasvete kod zgrade Mesne zajednice u Novom Slankamenu.
Radnici JP „Inđija put“ prethodnih dana bili su angažovani na krpljenju udarnih rupa na putevima u svim naseljenim mestima inđijske opštine. Prema rečima predsednika Opštine Inđija Vladimira Gaka, počinju i radovi na sređivanju dela pešačke staze i parkinga ispred škole u Ljukovu. Takođe, u tom selu inđijske opštine, kreću i radovi na izgradnji trotoara u dužini od 500 metara sa desne strane Ulice Nikole Tesle, glavne seoske ulice prema Rumi.
Aktuelni su i radovi na osvetljavanju pešačke staze između ulica Tihomira Jovića i Dunavske u Čortanovcima, staze koja vodi ka železničkoj stanici.
– U Maradiku radimo parking ispred seoske ambulante, nijedno selo nismo zapostavili i tamo gde se trenutno ne vrše, uskoro će početi radovi na sanaciji određene infrastrukture – ističe Gak.
Pored radova u selima, u toku je izgradnja industrijske saobraćajnice u dužini od 1.200 metara u severoistočnoj radnoj zoni u Inđiji, a do 25. marta biće završena prva faza radova na dogradnji centralnog objekta vrtića u Ulici Dušana Jerkovića u Inđiji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.