17.03.2017.
Aktuelno

Bojana Šarac iz Laćarka

Muškarci su se navikli da ih pobeđujem u bilijaru

Bojana Šarac iz Laćarka na Državnom prvenstvu Srbije u bilijaru 12. marta, u ženskoj seniorskoj konkurenciji, osvojila je prvo mesto i time stekla titulu prvakinje države.
Četrnaestogodišnja Bojana bilijar je počela da igra pre godinu dana. Trenutno trenira u Bilijar klubu „29“ u Tržnom centru „Madesa“ u Sremskoj Mitrovici. Ovu igru je zavolela zahvaljujući ocu Goranu.
– Prvo sam gledala tatu kako igra bilijar i iskreno, nije me zanimalo u početku. Tata je imao želju bar da pokušam da igram i ubrzo sam i zavolela bilijar kad sam stala pred sto. Treniram u Bilijar klubu „29“ u Sremskoj Mitrovici. Dobri su uslovi za treniranje, ali svakodnevno mora da se trenira, tri do četiri sata dnevno. Pošto sam početnik trebala bih i više. Trenutno mi je tata trener, ali najčešće treniram sama, tako je i najbolje, stanem za sto i treniram. Sa mnom treniraju uglavnom muškarci, ima nas troje, četvoro mladih. Igram sa muškarcima, pobeđujem ih, ali su se već navikli na to – kaže Bojana, inače učenica Osnovne škole „Sveti Sava“.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.