02.09.2016.
Kultura

Leto u gradu

Mitrovčani zadovoljni Kulturnim letom

Kulturno leto u Sremskoj Mitrovici zvanično je zatvoreno Savskim karnevalom brodova krajem avgusta, a tokom dva meseca predstavnici Grada i ustanova kulture potrudili su se da organizuju veliki broj zanimljivih programa za sve generacije.
Čini se da je Kulturno leto u gradu na Savi iz godine u godinu sve kvalitetnije i posećenije, o čemu svedoče i brojni pozitivni komentari Mitrovčana, ali i posetilaca sa strane, koji su deo svog godišnjeg odmora proveli u Sremskoj Mitrovici.
Evo šta su rekli naši sugrađani o ovogodišnjim dešavanjima tokom Kulturnog leta, šta im se to od programa najviše svidelo.

Jovana Vukić: Tokom celog leta je bilo zanimljivih programa. Posećivala sam pozorišne predstave, bilo je odličnih predstava i dobri glumci su gostovali u našem gradu. Nadam se da će i sledeće leto biti zanimljivo kao i ovo.

Vladimir Milanović: Najviše su mi se svidele pozorišne predstave koje sam gledao u Lapidarijumu Muzeja Srema, kao i tradicionalni Srem folk fest. Ove godine Meksikanci su oduševili sve svojim kostimima i igrom.

Jugoslav Petrović: Dobro je kada ima nekih događaja u gradu. Prija nam. Odgledao sam nekoliko predstava u okviru Kulturnog leta, dobar je bio izbor glumaca.

Ljiljana Milanović: Pratila sam skoro sve programe tokom Kulturnog leta u gradu, sve je bilo sjajno, od pozorišnih predstava, Srem folk festa, tamburaša na Žitnom trgu. Oduševljena sam, odlična zabava za nas koji nigde nismo otputovali.

Tijana Stupar: Ne živim u Sremskoj Mitrovici, ali kada sam u poseti prijateljima tokom leta obavezno posetim i neki kulturni događaj. Jako mi se sviđa vaša reka, Karneval brodova je bio zanimljiv, jer je to bila zabava za celu porodicu.

Danka Tufegdžić: Bila sam na Srem folk festu i Savskom karnevalu brodova, bilo je super. Volim grad leti, jer živne, bude baš zanimljivih programa za sve.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.