07.12.2023.
Izdvojena vest, Sport

POČELE PRIJAVE ZA TURNIR U MALOM FUDBALU U SREMSKOJ MITROVICI

Najposećenija sportska manifestacija

U toku su prijave za učešće na 35. Međunarodnom turniru u malom fudbalu, koji se tradicionalno održava svake zime u Poslovno sportskom centru „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici. Prijave traju do 22. decembra u podne, a tog dana će u 18 časova biti održano izvlačenje parova. Turnir počinje 25. decembra, rečeno je na konferenciji za novinare sedmog decembra.
– Očekujemo veliki broj ekipa u svim kategorijama, naravno seniori se uglavnom prate s najvećom pažnjom i zbog njih je za vreme praznika hala uvek puna. To je poklon sportskih radnika sugrađanima i drugim posetiocima koji prate majstorije učesnika turnira. Nagradni fond za seniore je 200.000 dinara, dok je ukupan nagradni fond 750.000 dinara.
Sve propozicije mogu se pronaći na društvenim mrežama i zvaničnim prezentacijama mitrovačke sportske hale, kao i na licu mesta. Kotizacije nisu menjane, te su iste kao i prošlogodišnje. U kategoriji pionira plaća se 5.000 dinara, kadeti 6.000 dinara, omladinci 8.000 dinara, mlađi veterani 10.000 dinara i za kategoriju starijih veterana kotizacija iznosi 8.000 dinara.
Organizatori ovog sportskog spektakla su Poslovno sportski centar „Pinki“, Sportski savez grada i gradski Fudbalski savez. Ovogodišnji sponzor su kompanija „Domis enterijeri“ i Grad Sremska Mitrovica.
– Novogodišnji turnir u malom fudbalu je najdugovečnija sportska manifestacija koja se održava u kontinuitetu 35 godina. Ova sportsko rekreativna manifestacija je namenjena svim građanima od dečjeg uzrasta do veterana. Veliki je broj kategorija, učesnika i raduje me što je turnir u malom fudbalu sve ove godine zadržao svoju publiku. Turnir je poseban i izuzetan po tome što je najgledaniji u našem gradu. Cena ulaznice iznosi 200 dinara, a pripadnice lepšeg pola i deca ne plaćaju ulaz, kazao je Nemanja Crnić, sekretar Sportskog saveza grada.

A. D.
Foto: B. T.

Projekat „SPORT ZA SVE: Mitrovica grad šampiona“ sufinansira Grad Sremska Mitrovica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.