29.03.2017.
Sport

Karate klub „Sirmijum“

Zlatni na Mećavniku

Karatisti „Sirmijuma“ iz Sremske Mitrovice prošle nedelje, 26. marta na Mećavniku su učestvovali na osmom Karate kupu i osvojili ukupno 50 medalja, 39 zlatnih, osam srebrnih i tri bronzane medalje.
Pokrovitelj ovog takmičenja je Emir Kusturica, a domaćin je bio Karate klub „Mećavnik“. Takmičenje je okupilo 20 klubova iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije, sa preko 300 takmičara.
Karatisti „Sirmijuma“ su blistali, jer su treću godinu prvi u generalnom plasmanu. Zlatne medalje osvojili su Vuk Petrović, Ema Petrović, Srđan Ilić, Anđela Burić, Kristina Burić, Vanja Grujić, Marko Pepelčević, Vladimir Pavlešin, Igor Spahić, Katarina Živković, Anja Krstić, Mila Miljković, Lazar Miljković, Aleksandar Sikin, Đorđe Grujić, Marko Garić, Dunja Stanivuković, Milica Kratić, Vladimir Pašić, Marija Nikolovski, Anastasija Pavlešin, Milica Balanac i Mladen Nedimović. Srebrne medalje su osvojili Andrej Ilić, Vojin Divljak, Damjan Milivojević, Suzana Stracenski i Vladimir Liženes, a bronzane medalje su uzeli Vladimir Pavlešin, Đorđe Grujić i Mladen Nedimović. Takmičar sa najviše osvojenih zlatnih medalja je Vuk Petrović iz „Sirmijuma“ sa pet zlata. Sledeće takmičenje je Prvenstvo Evrope u Rumuniji, gde će nastupati šest takmičara Sirmijuma u periodu od 5. do 9. aprila.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.